Г-н Зиринг излезе от автомобила си, за да огледа щетите,

...
Г-н Зиринг излезе от автомобила си, за да огледа щетите,
Коментари Харесай

Актьорът от „90210“ разказва за „свада“, която е имал с група мотоциклетисти в навечерието на Нова година

Г-н Зиринг излезе от автомобила си, с цел да огледа вредите, когато внезапно групата стартира да го нападна физически. Във видеозапис, получен от TMZ, господин Ziering може да се види по какъв начин се изправя против член на групата, преди най-малко петима души да стартират да го нападат.

Актьорът се подклаждаше и плетеше офанзиви от лицата, до момента в който се опитваше да реалокира обстановка надалеч от автомобила си по средата на улицата. В последна сметка господин Зиринг избяга от групата.

Г-н Зиринг сподели, че той и щерка му са останали невредими от случая, само че го е предиздвикал „ мощно угрижен “ за публичната сигурност.

„ Тази обстановка акцентира по-голям проблем с хулиганството по нашите улици и нуждата от ефикасни реакции на правоприлагащите органи против такова държание “, сподели господин Ziering.

„ Като жител и родител намирам за недопустимо групите могат свободно да вземат участие в този тип държание, причинявайки боязън и безпорядък, до момента в който реакцията на управляващите наподобява незадоволителна “, добави той.

KTLA, ин...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР