„Г-н Ненков, Вие казвате, че политическият живот не е Фейсбук.

...
„Г-н Ненков, Вие казвате, че политическият живот не е Фейсбук.
Коментари Харесай

Балабанов към Ненков: Сериозно ли казвате, че политическият живот не е във Фейсбук?

„ Г-н Ненков, Вие казвате, че политическият живот не е Facebook. Сериозно ли го твърдите това нещо? ", попита Станислав Балабанов сътрудника си от ГЕРБ Александър Ненков, визирайки, че от много време самият им водачът не се е появявал на никое място другаде, с изключение на в обществената мрежа.

„ Напоследък ви е пъклен боязън и вашият водач е през 30 минути е във Facebook. По отношение на поемането на отговорност, откакто 2.5 млн. българи споделиха „ да “ на 1 лев дотация. Имахте опция 4 години да извършите дотацията. И мажоритарната система не я направихте. По отношение на поемането на отговорност вие сте безусловно виновни. След като на правна комисия, още веднъж имахте опция да подкрепите предлагането, за какво се въздържахте “, сподели още Балабанов.

Любезности си размениха също Филип Станев и Тома Биков.

„ Да говорите за двуличие от парламентарната естрада е висша форма на двуличие, познавайки вашият политически път, тъй като ние като публицисти сме го следили. Да не ви напомням прословутата ви фраза за Бойко Борисов за облика на подигравка “, Станев от „ ИТН “ след изявление на депутата от ГЕРБ Тома Биков.

„ От „ Тома Неверни “, във връзка с Бойко Борисов, се превърнахте в „ Тома Най-верни “ апологет на същия този министър председател “, добави националният представител от Има Такъв Народ.

„ Така че доста ви апелирам не говорете тъкмо вие за двуличие, вие бяхте част от заслугата, която имахте тогава. Част от това да се разпадне остарялата ви политическа групировка и да не участва в Народното събрание под онази форма, под която беше тогава. Тогава бяхте активен деятел на реформаторската история в България, а в този момент сте краен апологет на Бойко Борисов “, изясни Филип Станев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР