Г-н Гешев мога да го посъветвам да си подаде оставката

...
Г-н Гешев мога да го посъветвам да си подаде оставката
Коментари Харесай

Христо Иванов отговори брутално на поканата на Гешев

Г-н Гешев мога да го съветвам да си подаде оставката и да се яви на избори ", съобщи съпредседателят на „ “  Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за Българска телеграфна агенция по отношение на поканата за спор, която през днешния ден бе отправена от основния прокурор.

В писмо, публикувано до медиите и адресирано до министъра на правораздаването Надежда Йорданова и до съпредседателя на " " (ДБ) и ръководител на парламентарната група Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, обвинител номер едно предлага открит спор с тях по измененията в Закона за правосъдната власт. С промените се предлага закриване на профилираното правораздаване.

" се пробва да прави пиар, той от дълго време се занимава с параполитическа активност, т.е. държи се повече като политик. Гешев държи политически речи, което е следващото доказателство, че не му е работата в прокуратурата ", разяснява Иванов.

Тази седмица се чака проектозаконът за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт да влезе за разискване на първо четене в пленарната зала.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския напомни, че този законопроект към този момент е обсъждан в три Народното събрание. Всички ние от ръководещото болшинство сме се явявали на избори и сме провели спор с гласоподавателите и пред гласоподавателите, обещавайки, че профилираното правораздаване ще бъде закрито, и три пъти получаваме поддръжка от обществото за това, акцентира той. 

Законопроектът е одобряван неведнъж, уточни ръководителят на ПГ на " ". Но, по думите му, господин Гешев е привикнал, че прокуратурата като каже " не може " и политиците се преценяват. Това няма да стане този път, тъй като гласоподавателите са ни упълномощили да ги закрием тези структури, безапелационен е Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР