Г-н Джонсън, участвали сте в безброй филми в хода на

...
Г-н Джонсън, участвали сте в безброй филми в хода на
Коментари Харесай

Беше ми писнало да бъда разорен: Дуейн Джонсън - Скалата

Г-н Джонсън, взели участие сте в безчет филми в хода на кариерата си и постоянно сте именуван „ най-трудолюбивия човек в Холивуд “. Най-щастлив ли си, когато работиш?

Обичам да работя, одобрявам да строя; Имам дребна философия, която на драго сърце влагам в работата със личните си ръце - обичам да го споделям. Създаването на филм и продуцирането на филм, изключително този, в който имате шанса да участвате, идва с доста наслада, необикновено количество твърдоглав труд и еднообразно количество стрес, напрежение, развлечение и безпокойствие. Но в последна сметка това е извънредно възнаграждаващо! Имам най-хубавата работа на света.

Как решавате по кое време да кажете „ да “ на кино план и по кое време може да е прекомерно стресиращо за Вас?

Е, привлекателните неща в правенето, да вземем за пример, на Red Notice, бяха следните: опцията да направя филм, който беше занимателен, пътешестване по света, работа с приятелите ми Райън Рейнолдс и Гал Гадот… Роусън Търбър, режисьорът, това беше нашият трети филм дружно и ми хареса, че това беше стилистично и друго с в действителност готин привкус. Създаване на филм, който стотици милиони хора ще видят в първия уикенд с помощта на Netflix; несъмнено, концепцията за това е много вълнуваща!

Мислили ли сте в миналото за закъснение?

Ще ви кажа, че до момента в който одъртявам малко, стартирам да съзнавам от ден на ден и повече какъв брой значим е салдото, какъв брой значима е съзнателността. И в действителност се пробвам да упражнявам това с всички неща, които ми се случват. Мисля, че това ми разреши да привлека доста повече хора, които са по-умни и по-добри от мен в това, което вършат, тъй че да могат да оказват помощ за прокарването на бизнеса.

Много е значимо да намерите баланс, в противоположен случай непрекъснатата работа може да стартира да ви изтощава.

Опитвам се да намеря този баланс! Наистина е значимо да се уверите, че частта със здравето е регистрирана! В същото време обичам активността и движението; Харесвам силата и действието. И обичам да ставам заран със слънцето - от време на време мога да победя слънцето! Не че се състезавам със слънцето, тъй като другояче щеше да ми би трябвало терапия! (Смее се) Но обичам да стартирам деня си бързо. Фитнесът постоянно е бил част от метода ми на живот.

Наистина, мисля, че видях обява в Instagram, на която упражнявате тъкмо преди този момент изявление.

(Смее се) Дори когато бях малко дете, татко ми ме водеше на фитнес. Мисля, че всички в някаква степен ставаме, движим се и упражняваме, без значение дали упражняваме интензивно или вършим малко кардио, каквото и да е това, всеки прави своята версия на изпотяване. Грижата за здравето е част от това и е толкоз необикновено значимо.

Грижата за здравето също ли е част от вашето обвързване като модел за подражателство? Повечето от други звезди, хората в действителност гледат на Вас и има известна отговорност, която идва с това.

Разбира се, идва с играта. Когато получите малко популярност или малко популярност, без значение дали това е на футболно игрище, кръг за битка, на огромния екран, на сцената, каквото и да вършиме, аз постоянно съм чувствал, че тази отговорност просто идва с " играта ". Спомням си доста рано, даже когато играех колежански футбол, одобрих тази роля. Предполагам, че когато остарях малко и реализирах това, което имах шанса да реализира, усещам, че е в действителност значимо освен да бъда най-хубавия образец, който мога да бъда… Но в този дух аз също имам вяра в шерването на положителни неща. Добрите позитивни и оптимистични неща в последна сметка са най-важното нещо. Зад това се крие същинска сила. И открих, че шерването на успехите, триумфите ще накара хората да се усещат добре и имате същински късмет може би да мотивирате и може би да вдъхновите някои хора по пътя.

     „ Бях изтощен да бъда опустошен и бих направил всичко, с цел да трансформира обстановката си. Единственото нещо, което можех да направя, беше да управлявам напъните си и да вложа работата със личните си две ръце! “

Важно ли е също да споделяме неприятните неща, неуспехите? Бяхте доста открити по отношение на пътя си към успеха; идвайки от футбола, когато нямахте нищо с изключение на седем $ в джоба си?


Да, това беше през 1995 година и сигурно постоянно ще ми служи като северна звезда. Мисля, че всички прекосяваме през своите „ моменти на седем $ “ и си припомням, че тогава си мислех, че ми е писнало да бъда опустошен и бих направил всичко, с цел да трансформира обстановката си, да оказа помощ и да се грижа за фамилията си. Единственото нещо, което можех да направя, беше да управлявам напъните си и да вложа работата със личните си ръце! Споделяне на тези типове уроци, по-трудните моменти и моментите, в които в действителност те ритат задника, моментите, в които не печелиш, загуба на работа, загуба на живот, загуба на любов… Важно е да споделяш и част от това, като съм в моето състояние, изключително уроците, които могат да оказват помощ на няколко души по пътя.

С какво сте се борили неотдавна, което ви е дало сходен урок?

Е, преди няколко години доближих по-ниска точка от естественото в живота си. Борех се с нещо, което беше в фамилията и това в действителност ме върна обратно. Преживявах го! Имам податливост да държа нещата доста покрай ръкава, мисля, тъй като бях само дете, до момента в който растях и съм привикнал да не показвам възприятията си, разбирате ли? Да изразя страстите си напряко от портата беше нещо, което в никакъв случай не ми беше елементарно, даже в наши дни! Така че трябваше да преодолея това, лиши ми може би към месец или два, с цел да преодолея това, да мина през утайката на това.

Какво мислиш, че ти оказа помощ най-вече през това време?

По това време имах работа, с цел да оказа помощ за облекчение на напрежението, имах някои близки по това време, които бяха в действителност прелестни с поддръжката си. Въпреки че не споделям какво тъкмо претърпях тогава, знам, че всички прекосяваме през това, тъй че моята рекомендация е да приказваме за тези неща. И това е доста по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Но колкото по-бързо можете да говорите за това, толкоз по-бързо стигате освен до другата страна на това, само че също по този начин стартирате да изостряте инструментариума си във връзка с вашите умения и какъв брой сте оборудвани да се справяте с сходни неща. Ако преминавате през нещо, в случай че се чувствате потиснати, чудите се за какво се случват всички тези нелепости... Нека се опитаме да разберем. Опитайте се да говорите за това и да не го премълчавате, тъй като минах по този път, в който държите всичко в себе си, а това не е верен метод.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР