Г-жа Митрофанова за пореден път е предложила да посредничи, и

...
Г-жа Митрофанова за пореден път е предложила да посредничи, и
Коментари Харесай

Васко Начев: Всякакви разговори с Газпром ще поставят България в неизгодна позиция при евентуален арбитраж

„ Г-жа Митрофанова за следващ път е предложила да посредничи, и че било въпрос на политическа воля единствено, с цел да потече съветския газ към България. 
Нека бъде ясно, че: Всякакви диалози с Газпром отвън това, което прави Булгаргаз от 27 април до в този момент, би сложило в извънредно неизгодна позиция България при възможен арбитраж “. Така енергийният специалист Васко Начев дава отговор на вчерашната „ оферта “ от Елеонора Митрофанова, че можем да получаваме съветски газ единствено против рубли.

„ Не си мислете, че госпожа посредничката е загрижена за нас. Просто прави всичко допустимо да извади Газпром от обстановката.
Стана ясно, че диалози за дълготраен контракт годен след 01.01.2023 година служебното държавно управление не може, а и не желае да осъщестява... Всъщност то не е и негова работа. Това е и повода да не одобри офертата за 7-те танкера, а да се ангажира с доставка единствено на един.
Приказките за скъпите слотове и висока цена минават за режисура в детски куклен спектакъл. Реалността е много по- комплицирана и сложна откъм решения... “, споделя с подигравка специалистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР