Г ерманският къмпингар, който закъса с противопожарен камион-кемпер на "Шофьорския

...
Г ерманският къмпингар, който закъса с противопожарен камион-кемпер на "Шофьорския
Коментари Харесай

Втори арест за германците, нагазили с кемпер в дюните на Алепу

Г ерманският къмпингар, който закъса с противопожарен камион-кемпер на "Шофьорския плаж " в предпазена околност "Алепу ", беше задържан за повторно.

Чужденецът, който беше освободен нощес от ареста, откакто нагази в пясъците на плажа с тежката машина, тази заран отхвърли подпомагане по изтеглянето ѝ, предава БГНЕС.

Заедно с приятелката си, чужденецът и дамата почнали да ринат пясък с лопати и да подлагат греди, с цел да измъкнат затъналия кемпер. Това наложило да му бъде формиран втори акт за неразрешени действия в предпазената околност. Отново последвал сканал с униформените, като германецът отказал изрично да подпише документа за постановеното му нарушаване. Затова и няколко часа, откакто излезе от ареста, още веднъж му сложиха белезници.

Чужденецът е дошъл у нас на 1 септември. А първият сигнал за остарялата пожарна кола на пясъка подаде концесионерът на прилежащия плаж – Стоян Василев.

"Дюните са разровени. Имаме наново нарушаване. Полицаите ревизират кемпера за неразрешени субстанции. Днес отхвърли да изключи мотора и още веднъж не се съобрази с полицейските разпорежданя ", сподели комисар Неделчо Рачев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР