Г ерманската армия изтегля цел взвод механизирана пехота от силите

...
Г ерманската армия изтегля цел взвод механизирана пехота от силите
Коментари Харесай

Скандал: Германия изтегля цял взвод войници от Литва

Г ерманската войска изтегля цел взвод механизирана пехота от силите на НАТО в Литва и бойците ще се върнат в Германия на следващия ден поради кавги и съмнения за съществени злоупотреби, оповестява Българска телеграфна агенция.

Основният обвинен по случая военнослужещ може да бъде уволнен по бързата процедура, заяви през днешния ден немското министерство на защитата. Военното контраразузнаване също е привлечено към присъединяване в следствието.



Подозренията се породиха в хода на следствие на някои нередности, като открити неналичия на муниции на стойност стотици евро. Разследващите към този момент разкриха първичните си съмнения за осъществени престъпни действия, вариращи от полово посягане до обиди на расова основа, оказване на насила и прояви на екстремизъм.



Войниците са пеели да вземем за пример десноекстремистки и антисемитски песни на празненство в хотел в края на април, заяви "Шпигел ", като първи алармира за случая. Има и видео на най-малко един случай на полово посягане.

Германският министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер даде обещание да потърси отговорност от всеки от военнослужещите от взвода, който укрива информация от проверяващите.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, в действителност ли ще ме оперира студент? - Да! - А ми в случай че интервенцията не е сполучлива? - Е, няма да вземе изпита.... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте по какъв начин да си го приготвите:Това се показва в позиция, изпратена от Стефан, Боян и Цветомир Найденови до медиитеСтил, а не размерПавлов счита, че разрешителното за градеж, издадено от основния проектант на София, е нищожноНа нейно място се назначава Даниела МитеваМинистърът на финансите разпореди одит на активността на Агенцията за държавна финансова инспекция15-годишно момиче е с фрактура в болницаКакво съобщи той на пленарно съвещание на Централния комитет на Корейската трудова партияМинистърът на младежта и спорта даде доклад на работата на министерството за миналия месецИспанският министър председател Педро Санчес съобщи, че цялата страна е в шокБюлетините са празни и с маркирани политически партии, обединения и преференция за предходните парламентарни избориАвстралийско келпи със " спокоен темперамент " беше продадено за рекордните 27 068 щатски $ на търгВ тях е включена и цената на 22 недвижими парцела, както и на моторни транспортни средстваНякои от прокълнатите места си заслужава да се посетят, освен поради страховитите историиМинистерски съвет взе решение, с което се одобри програмата " Отново дружно " Малкият Гого е с диагноза детски аутизъм и има потребност от скъпоструващо лекуване в чужбинаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР