Футболният ни шампион Лудогорец гостува в Казахстан за визита на

...
Футболният ни шампион Лудогорец гостува в Казахстан за визита на
Коментари Харесай

Как ще се справи Лудогорец в Казахстан

Футболният ни първенец Лудогорец гостува в Казахстан за аудиенция на локалния Астана.

Срещата започва в 17:00 часа и е от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Разградчани вземат участие в него, защото отпаднаха в пресявките на Шампионска лига и в този момент имат сложен тест за решение.

Ако съумеят да го преодолеят, ги чака още по-сложна задача, конфликт с нидерландския гранд Аякс в плейофите за влизане в групите.

„ Орлите “ се показват нерешително от началото на сезона, като записаха изненадващи загуби от Крумовград и косовския Балкани в първите си 2 публични мача, само че по-късно реализираха безапелационни победи над Балкани с 4:0, Етър с 5:0 и Ботев (Враца), също с 5:0.

Астана разочарова почитателите си в последно време и понастоящем е в серия от 3 загуби на нула във всички шампионати. Две от тях нанесе Динамо (Загреб), който в профил някогашния отбор на Станимир Стоилов също във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Така днешните домакини нямат вкаран гол от 4 следващи дуела и завоюваха единствено 1 от предходните си 7.

У дома обаче Астана играе надалеч по-убедително и преди упоменатото към този момент проваляне от Динамо в ШЛ се намираше в серия от 9 срещи без загуба, както и такава от 7 поредни триумфа на своя земя във всички шампионати.

Очакваме оспорвана борба в Казахстан през днешния ден и тъждество преди реванша в Разград.

ПРОГНОЗА: Х

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР