Футболният Лeвски успя да победи Ботев Враца с 3:1 в

...
Футболният Лeвски успя да победи Ботев Враца с 3:1 в
Коментари Харесай

Състоянието на Монсалве: Разкъсан далак или счупени ребра

Футболният " Лeвски " съумя да победи " Ботев " Враца с 3:1 в мач от 21-ия кръг на Първа лига, само че евентуално ще загуби задълго бранителя си Начо Монсалве.

26-годишният футболист пострада след конфликт с вратаря на домакините и беше заменен наложително в 25-ата минута на мача във Враца. Той незабавно беше откаран с кола за спешна помощ в болница.

Версиите за травмата сега са две - счупени ребра или раздран далак.

За втората версия описа изпълнителният шеф в оставка на " Левски " Павел Колев.

Начо Монсалве е на път към " Пирогов " със подозрения за спукан далак! Вероятно го чака интервенция! В България практикуваме някакъв различен спорт очевидно, не е тъкмо футбол...
— pavel kolev (@KolevP)

" Начо Монсалве е на път към " Пирогов " със подозрения за спукан далак! Вероятно го чака интервенция! В България практикуваме някакъв различен спорт очевидно, не е тъкмо футбол... ", написа той в " Туитър ".

Снимка: Lap.bg

Монсалве дойде на стадион " Георги Аспарухов " по време на зимната пауза и до тук е взел присъединяване в 6 мача - 5 от шампионата и 1 в шампионата за Купата на България.

Ако се удостовери диагнозата за счупени ребра, то испанецът ще отсъства от терена до края на сезона.

Снимка: Lap.bg

Това е следващият контузен в редиците на " Левски ". Ребин Сулака, Драган Михайлович, Стивън Петков и Файсал Рерас също са с контузии. Борислав Цонев, Радослав Цонев, Андриан Краев и Матео Стаматов няма да бъдат разполагаем на треньора Славиша Стоянович за по-дълго, защото травмите им са съществени.

Следващата неделя (21 март) " сините " играят със " Славия ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР