Футболният Левски ще се раздели с треньора си Славиша Стоянович.

...
Футболният Левски ще се раздели с треньора си Славиша Стоянович.
Коментари Харесай

"Левски" и Славиша Стоянович се разделят

Футболният " Левски " ще се раздели с треньора си Славиша Стоянович. Неговият контракт изтича през днешния ден (20 май) и няма да бъде възобновен, макар че в него има алтернатива за продължение с още година, оповестява dsport.bg.

Раздялата е предстояща на фона на последните събития в клуба. " Сините " не престават да са в тежка финансова обстановка и да не могат да заплащат заплати на футболисти и личен състав.

Освен това Стоянович не е заставал на аварийна пейка за формален мач от 21 март насам. За последно той води " Левски " при успеха над " Славия " с 1:0. След това експертът се болести с ковид и даже прекара няколко седмици под лекарско наблюдаване в болница.

Снимка: Lap.bg

От клуба тогава оповестиха, че възможното завръщане на Стоянович ще се случи по време на плейофите, само че единствено в случай че разрешат медицинските лица, които се грижат за здравословното му положение. Той по този начин и не изведе " сините " в формален мач, макар че взе присъединяване в тренировките.

В отсъствието на словенеца със сръбски корени, " Левски " беше управителен от досегашния си капитан Живко Миланов.

Снимка: Lap.bg

Славиша Стоянович застана отпред на отбора през ноември 2020 година, като за него това е втори престой на стадион " Георги Аспарухов ". В 13 мача под негово управление за интервала 2020-2021 година, " сините " записаха 5 победи, 4 равенства и 4 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР