Футболният клуб Ямбол 1915“ официално започна своята подготовка за предстоящия

...
Коментари Харесай

ФК „Ямбол 1915“ стартира подготовка за пролетния полусезон под ръководството на Ангел Червенков

Футболният клуб „ Ямбол 1915 “ публично стартира своята подготовка за идния пролетен полусезо н на шампионата в югоизточната Трета аматьорска футболна група, с огромни очаквания и упоритости за бъдещите си представяния.

Тренировъчният развой започва под управлението на един от най-успешните български треньори Ангел Червенков . С опита и знанията си Червенков даде обещание да внесе обилни усъвършенствания в играта на тима. По време на началото на подготовката той изрази своите благодарности към управлението на ФК „ Ямбол 1915 “ и Община Ямбол за предоставените отлични условия за работа.

На церемонията във връзка старта на подготовката участва и кметът на Ямбол, Валентин Ревански. В своето послание кметът изрази своята поддръжка и оптимизъм по отношение на развиването на футбола в района.

„ Футболът в Ямбол се развива във вълнуваща посока, и ние в Община Ямбол сме горди, че можем да подкрепим този спорт, който е значим приоритет за нас “ , съобщи Ревански.

Допълнителен акцент при започване на подготовката беше водосветът, отслужен от архиерейския наместник на Ямболска духовна околия архимандрит Димитрий и отец Стоян , като знак на благопожелания за триумф и благоденствие на тима.

Подготовката на тима ще се организира на локалния стадион, като към този момент са планувани четири контролни срещи . Предстои също по този начин и обяснение по отношение на селекцията на играчите за идния сезон.

Феновете на „ Ямбол 1915 “ чакат с неспокойствие да видят по какъв начин тези подготовки ще се отразят на представянето на тима в идните мачове и се надяват на впечатляващи резултати през този полусезон.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР