Футболният хулиган, който нахлу на терена по време на мача

...
Футболният хулиган, който нахлу на терена по време на мача
Коментари Харесай

Хулиганът, атакувал вратаря на Севиля, бе осъден на два месеца затвор

Футболният гамен, който нахлу на терена по време на мача от Лига Европа сред ПСВ Айндховен и Севиля и удари вратаря на испанския клуб в лицето, беше наказан на два месеца затвор. 20-годишният почитател, който бе разпознат като Дилано К., беше наказан за нахлуване на вратаря Марко Дмитрович и нарушение на възбраната за влизане на стадиона, наложена от Нидерландската футболна федерация. Прокурорите обявиха, че той е имал две предходни присъди за футболно безчинство. Фенът бил под въздействието на алкохол по време на случая, когато се затича на терена в мача на 23 февруари и удари Дмитрович. Вратарят не пострада съществено и повали хулигана на земята, преди стюардите да се намесят. 

УЕФА откри дисциплинарно дело против ПСВ след нашествието на терена и клубът евентуално ще бъде глобен от управителния орган на европейския футбол. Хулиганът съумял да влезе в стадион " Филипс ", употребявайки билет, платен от другар, се споделя още в изказване на окръжния съд в Източен Брабант. 
 Фен налетя да бие вратаря на Севиля, само че той го просна на земята Фен налетя да бие вратаря на Севиля, само че той го просна на земята
" Заподозреният освен наруши възбраната за достъп до региона на стадиона, само че и отиде на терена в нетрезво положение, с цел да нападне футболист. Това е изцяло неуважително за пострадалия, футболните клубове и всички същински последователи на ПСВ. Освен това обвиненият е наказан два пъти през 2021 година за закононарушения, свързани с футбола ", обявиха от съда. 

В допълнение към двата месеца зад решетките, мъжът беше наказан на още един месец затвор условно. 

ПСВ завоюва втория мач с 2:0, само че отпадна с общ резултат 2:3.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР