Футболните звезди Христо Стоичков и Красимир Балъков пристигат във Велико

...
Футболните звезди Христо Стоичков и Красимир Балъков пристигат във Велико
Коментари Харесай

Стоичков и Балъков се включват в кампанията за паметник на Трифон Иванов

Футболните звезди Христо Стоичков и Красимир Балъков идват във Велико Търново на 1 юли като посетители на Открита сцена Евро 2024/ Съединени американски щати 94, оповестиха от ПФК Етър Велико Търново, оповестява Българска телеграфна агенция.

Основната идея за проявата е събиране на средства за издигане на монумент на легендата Трифон Иванов във Велико Търново.

" Етър също се причислява и приветства концепцията с цялостната увереност, че " стоманеният бранител " изцяло заслужава сходно самопризнание в болярския град ", написаха от футболния клуб.

Христо Стоичков и Красимир Балъков насочиха особено видео обръщение, в което дефинираха самодейността като прелестна. Двамата анонсираха доста изненади в срещата-разговор с почитателите и приканиха всички на 1 юли вечерта след 18 часа да се съберат пред паметника на Асеневци в остарялата столица.

Открита сцена Евро 2024/ Съединени американски щати 94 в границите на цялостен месец излъчва борбите от Европейското състезание в Германия, както и паметните мачове на Пеневата чета от Съединени американски щати 94. За срещи с почитателите към този момент бяха поканени редица митове на българския футбол като Георги Василев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Пламен Николов.

Предстоящата аудиенция на единствените двама българи, избирани в Идеалния тим на Световно състезание, е на път да стане кулминационната точка от деянията. Същата вечер предстоят два от осминафиналите на Евро 2024 в Дюселдорф и Франкфурт.

Средствата от мърчандайз продуктите, както и част от облагата на уредниците, ще отидат за изграждане на монумент на легендата Трифон Иванов, прибавят от лагера на Етър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР