Футболните страсти от току-що приключилото Световно първенство по футбол в

...
Футболните страсти от току-що приключилото Световно първенство по футбол в
Коментари Харесай

Григор Димитров и Паула Бадоса са фаворити в днешния мач от Световната лига по тенис

Футболните пристрастености от преди малко завършилото Световно състезание по футбол в Катар към момента не са утихнали, само че за феновете на спорта към този момент има нови провокации.
От през вчерашния ден започнаха мачовете от новия показателен шампионат в Дубай - Световна лига по тенис, които ще продължат до 24 декември.

На корта ще си изправят звезди от ранга на Новак Джокович, Григор Димитров, Ига Швьонтек, Доминик Тийм.
Световната тенис лига е нов формат, включващ най-хубавите имена в тениса. В актуалното издание вземат участие четири смесени тима, като Джокович е отпред на един от тях. Всеки ден два от тимовете играят един против различен и се състезават на сингъл мъже, на сингъл дами и смесени двойки. Двата най-хубави тима от конкуренцията ще се срещнат на финала на 24 декември.
Председателят на Световната лига по тенис Банга споделя: „ Световната тенис лига е събитие като никое друго. Тя внася неповторим нов формат в играта на тенис, предлагайки атрактивна композиция от спорт и развлечение ведно. Нямаме самообладание да приветстваме почитатели от целия свят за това значимо събитие, което открива нова епоха за тениса. ”

Днес, 20 декември, на корта ще се изправят в мач на смесени двойки Григор Димитров и Паула Бадоса (Исп.) против Доминик Тийм (Австрия) и Анет Контавейт (Ест.). В сингъл мъже – Новак Джокович против Александър Зверев. В сингъл дами – Арина Сабаленка против Елена Рибакина.
Можете да следите резултатите и в уеб страницата на, където букмейкърът предлага и спомагателни благоприятни условия за залог за всяка от срещите в шампионата.
Шансовете на Григор Димитров и Паула Бадоса да победят другата двойка в срещата Доминик Тийм и Анет Контавейт, съгласно са по-големи, с коефициент 1,69 за краен излаз.
 
 
 
20 Дек 202218519 Дек 202233318 Дек 202227217 Дек 202248717 Дек 202223416 Дек 2022672КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202265209 Дек 202283217 Дек 202279917 Дек 2022182
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР