Футболните фенове със сигурност се вълнуват от факта, че до

...
Футболните фенове със сигурност се вълнуват от факта, че до
Коментари Харесай

Филмът, който обещава да разкрие корупцията във FIFA

Футболните почитатели сигурно се вълнуват от обстоятелството, че до началото на Световното състезание остават едвам няколко седмици. Но не всичко е цветя и рози освен това издание.
 Мондиал 2022, Lusail Stadium и стадионът за финала на Световното състезание по футбол
Бижуто, което ще посрещне финала на Мондиал 2022

Какво му е специфичното и впечатляващото на Lusail Stadium

Основният проблем е, че хазаин е Катар, а нападките към страната са от няколко направления. Едната е, че е недопустимо страна, в която главните човешки права не се съблюдават, да одобри най-голямото спортно събитие в света. Другите обвинявания са, че Катар е спечелила семейството на Мондиал 2022, подкупвайки част от гласуващите във FIFA.

Именно обвиняванията в корупция ще прегледа новият документален филм на Netflix FIFA Uncovered. Трейлърът, който бе публикуван ни демонстрира, че във футболната централа в действителност е имало много проблеми и съмнителни практики, напомнящи на корупция.

NEWS: Netflix Announces " FIFA Uncovered " Sports Docuseries in Time for Qatar 2022 World Cup

A new documentary series that delves into the checkered history of FIFA is heading to Netflix next month – just in time for the...

Read more:
— NewOnNetflixUSA -fan (@NewOnNetflixUSA)
Обещанията са, че ще се прегледат кандидатурите на Русия и Катар за семейства, в които се твърди, че е имало корупция. В филмовия откъс виждаме фрагменти от прословутото замеряне с подправени пари по Сеп Блатер през 2015 година Като даже чуваме изказванието, че FIFA е престъпна организация. 

Според USA TODAY, репортертерът на New York Times Кен Бесингър, който е написал книга за корупцията във FIFA, е написал в Twitter, че през последните две години е бил част от екипа, работил върху основаването на документалния филм. Той дава обещание, че в него ще забележим огромни разкрития.
 Мондиал 2022, тимът на Дания и за какво дамите и половинките на футболистите няма да пътуват до Катар в символ на митинг
Защо датчаните ще са без половинките си на Мондиал 2022

Пореден митинг против Катар

Няма да се наложи да чакаме дълго, с цел да видим FIFA Uncovered, тъй като ще бъде пуснат в Netflix на 9 ноември. Само 11 дни преди старта на Мондиал 2022 в Катар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР