Футболната звезда Димитър Бербатов и красивата му жена Елена Щилянова

...
Футболната звезда Димитър Бербатов и красивата му жена Елена Щилянова
Коментари Харесай

Бербатов вдигна лют СКАНДАЛ с крясъци на Елена в центъра на София! Двамата смаяха минувачите, тя дори се разплака

Футболната звезда Димитър Бербатов и красивата му жена Елена Щилянова спретнаха величествен скандал в центъра на София, разбра HotArena.

Пред смаяните погледи на десетки майки и бащи с дребни деца те не стопираха да се карат на всеослушание измежду бял ден в Докторската градина, седнали на скамейка на една от централните алеи на парка.

И до момента в който Елена говореше безшумно, тъй че да резервира в загадка какъв е мотивът за фамилната препирня, то Бербо крещеше, като не спираше да ръкомаха, тъй че всички минувачи да се обръщат към тях, писа „ Галерия “.

Дегизиран с огромни слънчеви очила, прославеният футболист си мислеше, че ще остане неизвестен и никой няма да го разпознае, само че уви, множеството хора се обръщаха и с любознание надаваха ухо на свадата.

Майки възмутено цъкаха с език от грубото отношение на Бербо към Елена и недоумяваха за какво не пренесат фамилния скандал в дома си, а се разправят пред сащисаните погледи на всички.

Хубавата Елена бе очевидно засегната и смутена, тъй като бършеше сълзите си с ръка отдолу под слънчевите си очила, а гласът й трепереше. Бербатов обаче продължаваше да й приказва на всеослушание, вместо да я прегърне и успокои. На поляната през тях пък си играеха дъщерите им Дея и Елиа, само че залисани в игри с другите деца, те не обръщаха внимание на родителите си.

Футболистът, половинката му и техните наследнички постоянно могат да бъдат видяни на разходка в Докторската градина, тъй като Бербо си купи първокласен апартамент на „ Оборище “ и е комшия на примата Лили Иванова. Наблизо е и офисът на фондацията му. Двамата с Елена постоянно сядат в кафенетата и заведенията в близост, само че за първи път стават очевидци на сходен скандал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР