Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в интересна ситуация и

...
Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в интересна ситуация и
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо може да се наложи да плати $750,000 заради партньорството си с Binance

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в забавна обстановка и може да се наложи да се споразумее в съда за голяма сума поради популяризирането на Binance, която по-рано се съгласи да заплати голяма санкция от $4.3 милиарда и да освободи основния си изпълнителен шеф Чанпен Джао като част от съглашение с регулаторните органи на Съединени американски щати.

Роналдо може да се наложи да уреди делото за $750,000, с цел да избегне обществен правосъден развой в Съединени американски щати, обвързван с многогодишно партньорство с борсата за криптовалути, която стартира неговата линия незаменяеми токени (NFT), съобщи на 30 ноември юристът по криптовалути Джема Флийтууд.

Според Флийтууд ветеранът от футболните терени “ “, което може да се окаже мъчно на ранен стадий заради сумата, тъй че е вероятен обществен правосъден развой, сподели тя.

В същото време адвокатката загатна за сходни каузи, като да вземем за пример това против боксовата легенда Флойд Мейуедър и музикалния продуцент DJ Khaled за това, че не са разкрили заплащания от промотиране на първични предлагания на монети (ICO) и които са уредили тези искове за към $750,000, което съгласно нея може да направи и Роналдо.

Освен това футболистът е изправен пред групов иск за $1 милиард в Съединени американски щати, в който се твърди, че Майкъл Сайзмор, Майки Вонгдара и Гордън Люис са претърпели финансови загуби поради “ ” в съгласуваност с платформата за търговия с криптовалути .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР