Футболната легенда и настоящ член на Изпълнителния комитет на БФС

...
Футболната легенда и настоящ член на Изпълнителния комитет на БФС
Коментари Харесай

Жребият за Евро 2019 се тегли днес в Албена! Гледайте на живо ТУК!!!

Футболната легенда и сегашен член на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов ще изтегли жребия за Евро 2019 за девойки до 17 години.

Официалната гала ще бъде водена от спортната журналистка и Мис България 2004 Гергана Гунчева. Освен делегации на отборите-участници, ще участват и представители на градовете-домакини и футболните клубове, чиито игрища ще одобряват мачовете от шампионата.

Жребият ще бъде последван от медийни интензивности. Събитието ще се организира на 5 април (петък) от 11:30 ч. в конферентната зала на хотел " Фламинго гранд " в курортен комплекс " Албена " и ще се излъчи онлайн по Sportal.bg и Sportal TV . Четири години след извънредно сполучливо проведеното европейско състезание на УЕФА за юноши до 17 години, страната ни за повторно ще одобри огромен конгрес на Стария континент. От 5 до 17 май градовете Добрич, Каварна и Балчик, и курортен комплекс " Албена " ще имат достойнството да одобряват шестото издание на европейското състезание за девойки до 17 години в сегашния му формат.

#WU17EURO finals draw at 10:30CET https://t.co/LOtoqltJrP

Contenders:
Bulgaria (hosts)
Austria
Denmark
England
Germany
Netherlands
Portugal
Spain
Finals: 5-17 May, Bulgaria pic.twitter.com/grFgc2hkyn
— #WEURO2021 (@UEFAWomensEURO) 5 April 2019
Участието на български тим по футбол за девойки ще бъде дебютно във финалната фаза на шампионата. Националките ни получават право на присъединяване като представители на страната-домакин, а компания ще им вършат седемте най-хубави отбора в Европа, минали през двата квалификационни кръга. За Евро 2019 се класираха тимовете на Англия, Холандия, Испания, Германия, Португалия, Дания и Австрия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР