Футболната легенда Диего Марадона успокои феновете си, че се намира

...
Футболната легенда Диего Марадона успокои феновете си, че се намира
Коментари Харесай

Марадона: Добре съм, успокойте се

Футболната легенда Диего Марадона успокои почитателите си, че се намира в положително положение след трагичната победа на Аржентина с 2:1 над Нигерия на Мондиала. На полувремето 57-годишният Марадона се е почувствал зле и е бил прегледан от здравно лице на стадиона, след което е решил да остане и да догледа мача, макар рекомендацията да бъде приет в болница.

В последна сметка именитият аржентинец изгледа дуела от трибуните, като даже изрази бурно насладата си при победния гол на Маркос Рохо в 87-ата минута, показвайки неприлични жестове към публиката.
" Искам да оповестя на всички, че съм добре и че не съм бил приет в болница. На полувремето на мача с Нигерия усетих мощни болки във врата и декомпенсация. По тази причина бях прегледан от лекар, който ми предложи да се прибера вкъщи и да не изгледам второто полувреме. Но моето предпочитание бе да остана, тъй като рискът за Аржентина бе огромен. Изпращам целувки на всички и ви благодаря за поддръжката, написа именитият футболист в обществените мрежи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР