Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път.

...
Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път.
Коментари Харесай

Гибона чака първи внук

Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път. Дъщеря му Настася ще го подари с внуче идната година. Бебето би трябвало да се роди през март. Наследничката на Гиби и брачният партньор й Джонатан към този момент знаят и пола на упования с боязън нов член на фамилията. Те ще станат родители на момче.

Настася и мъжът й разкриха пола на бебето пред роднините си типично по американски - със особено празненство. Важно присъединяване е в него имаше и обичаното им куче. Бъдещите родители събраха родителите на Джонатан, Искренов и някогашната му брачна половинка Алина, както и сина им Георги. И отвориха голям кашон, от който изскочиха сини конфети. Последва изваждането на три огромни златни букви, с които образуваха думата boy (момче - б.а.).
 Настася и Джонатан са семейство от година и няколко месеца. Те подвигнаха приказна женитба през лятото на 2018 година Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в голямото имение - хасиенда, където живеят вторият татко и майката на Джонатан. Двамата са дружно от няколко години. Живеят в Далас.

Дъщерята на Гибона е някогашна елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години тя работи в разнообразни влиятелни компании в Америка. Зет му е управител в една от най-големите компании за онлайн продажби в света.

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР