Футболната асоциация на Англия (ФА) обяви, че ще съкрати 124

...
Футболната асоциация на Англия (ФА) обяви, че ще съкрати 124
Коментари Харесай

ФА ще съкрати 124 служители, загубите са за около 300 милиона лири

Футболната асоциация на Англия (ФА) разгласи, че ще редуцира 124 чиновници поради пандемията от ковид и предизвести, че загубите в размер на 300 милиона лири в никакъв случай няма да бъдат върнати.
" Може и да наподобява, че с подновяването на мъжкия футбол бурята е отминала, само че това не е тъкмо по този начин. През последните няколко месеца ФА понесе нечовечен финансов удар и загуби голямо количество пари, които в никакъв случай няма да си върне. За страдание, огромна част от бъдещите ни приходни пера ще бъдат наранени за дълъг интервал от време ", сподели изпълнителният шеф на организация Марк Бълингам.
Бълингам изясни, че ФА е пропуснала доста доходи от анулирани концерти на " Уембли ", мачове на националния тим, изгубени рекламодатели и други. Заради това 42 от 124-те съкратени позиции ще бъдат и закрити. " Да предлагаме на хората компенсации е мъчно, само че това икономисва пари и всяка организация го обмисля. Длъжни сме да се приспособяваме за нестабилно бъдеще, с по-нисък оборот ", прибавя той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР