Футболистите ще бъдат легенди, а мениджърът - Бог, ако Ливърпул

...
Футболистите ще бъдат легенди, а мениджърът - Бог, ако Ливърпул
Коментари Харесай

Иън Ръш: Титла ще направи Клоп божество

Футболистите ще бъдат митове, а мениджърът - Бог, в случай че Ливърпул завоюва купата, подсигурява някогашният нападател на тима Иън Ръш преди първия мач на мърсисайдците през новия сезон.

" Има доста велики футболисти, които по този начин и не съумяха да завоюват купата. Стийв Макманаман, Роби Фаулър, Стивън Джерард и Джейми Карагър попадат в тази категория. Момчетата от сегашния състав би трябвало да знаят добре, че в случай че завоюват купата, ще станат мигновено митове. А мениджърът ще бъде със статут на Бог ", сподели някогашния нападател.
A Premier League title for Liverpool this season would make Jurgen Klopp a god, according to Ian Rush.

A religion all Reds could get behind, I'm sure! https://t.co/h0R4OxNnEP
— Goal (@goal) August 12, 2018 " Мина толкоз доста време от последната купа. Дори аз играх в този тим, който стана първенец с Кени Далглиш през 1990-а. Ако тогава някой ми беше споделил, че Ливърпул няма да завоюва купа в идващите 30 години, щях да помисля, че се майтапи ", добави той.

" Онази купа ни беше 18-а, а тогава Манчестър Юнайтед имаше седем. Изпревариха ни и към този момент имат 20, което е мъчно за преглъщане, само че това е действителността ", приключи Ръш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР