Футболистите от националния отбор на Саудистка Арабия няма да бъдат

...
Футболистите от националния отбор на Саудистка Арабия няма да бъдат
Коментари Харесай

Футболистите на Саудистка Арабия няма да бъдат наказани заради загубата от Русия

Футболистите от националния тим на Саудистка Арабия няма да бъдат осъдени поради загубата от домакина Русия с 0:5 в мача на откриването на Мондиал 2018. Това оповестиха от футболната федерация на страната, опровергавайки изказването на президента на централата Адел Изат. Няколко часа след мача медиите разгласиха отзиви на Изат, който споделя, че тримата играчи Абдулах Ал Маюф, Мохамед Ал-Сахлави и Омар Хавсави ще бъдат санкционирани.
" Телевизионен канал разгласява в " Туитър " серия известия, които погрешно отразяват позицията на президента, което въздейства на публичното мнение. Сякаш Адел Изат хвърля виновността за загубата на няколко футболисти, а това не е по този начин. Отговорността би трябвало да се поеме от целия тим и този мач е образец за общото положение на отбора ", се споделя в известие на федерацията.

От централата обаче удостоверяват, че Изат не е удовлетворен, че Саудитска Арабия не е посочила същинското си лице против Русия. " В околните дни ще се направи разбор на грешките, позволени против Русия, с цел да се представим по-добре и да реализираме мечтаните резултати в идващите два мача в групата ", оповестиха още от федерацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР