Футболистите на ЦСКА се прибраха в България след подготвителния си

...
Футболистите на ЦСКА се прибраха в България след подготвителния си
Коментари Харесай

Саша Илич: Готови сме за новия сезон

Футболистите на ЦСКА се прибраха в България след подготвителния си лагер в Австрия, а старши треньорът Саша Илич съобщи, че е най-доволен от обстоятелството, че в състава няма контузени играчи.

„ Най-важното е, че нямаме контузени. Мисля, че работихме сносно на подготовката. Имахме четири много положителни мача. Сега след няколко дни ни чакат мачове за точки. Готови сме за новия сезон, да. Имахме единствено 9-10 дени отмора, което е в действителност малко, а имахме и много играчи, които бяха с националните си тимове и закъсняха за лагера. Все отново най-важното е, че нямаме контузени “, разяснява Илич на летище София.

Наставникът разяснява и информацията, че клубът демонстрира интерес към Никола Илиев.

„ Всеки класен футболист, изключително млад български състезател, е добре пристигнал в ЦСКА “, добави той.

Сърбинът е окуражен, че отборът му може да в профил Сепси в предварителните елиминационни кръгове на Лигата на конференциите.

„ Илиан Антонов както и останалите млади играчи работиха чудесно и съм удовлетворен от показаното на подготовката. Със сигурност в бъдеще ще бъдат в състава на ЦСКА. Сепси е извънредно сериозен тим, само че би трябвало да вървим крачка по крачка. Амбициите ни са, в случай че можем да продължим в идващия кръг “, добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР