Футболистите на ЦСКА отлетяха за Дъблин тази сутрин. Нито един

...
Футболистите на ЦСКА отлетяха за Дъблин тази сутрин. Нито един
Коментари Харесай

Безмълвен ЦСКА и легенди отлетяха за Дъблин

Футболистите на ЦСКА отлетяха за Дъблин тази заран. Нито един от " алените " не приказва пред медиите, треньорът Саша Илич също избра да се качи на самолета по най-бързия метод.

Утре от 21:45 часа ЦСКА излиза против Сейнт Патрикс на " Тала стейдиъм " в мач-реванш от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите.

Единствено изпълнителният шеф Филип Филипов се спря пред публицистите и сподели няколко думи преди заминаването.

Ето и цялата група на ЦСКА за гостуването в Дъблин:

Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.

Тимът на Саша Илич е в търсене на наложителна победа след провалянето с 0:1 в първия мач в София.

Групата бе предвождана от Данаил Ганчев и Филип Филипов. С чартъра на " армейците " отлетяха и легендите на клуба Петър Жеков и Георги Велинов.

От групата с футболисти за Ирландия отпадна новото попълнение Бамба, който е болен. Сред избраниците на Илич се завръща Калоян Кръстев, който е възобновен от контузия, получена след семейството на Македония ГП.

Иван Турицов отпътува с тима за Дъблин. Защитникът се възстановяваше от разтежение, получено по време на мача с Берое, като по всяка възможност ще е на линия за реванша против ирландския отбор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР