Футболистите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) са тренирали изпълнение на

...
Футболистите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) са тренирали изпълнение на
Коментари Харесай

Подготовка за дузпи: ЦСКА и Локо усилено тренират наказателни удари

Футболистите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) са упражнявали осъществяване на дузпи по време на всяко от заниманията си в последните 2 дни, оповестява " Тема Спорт ". Както е известно, дуелите от 1/4-финалната фаза на шампионата за Купата на България се вземат решение в един мач, като при еднакъв резултат в постоянното време ще се стигне до продължения, а при ново реми и до осъществяване ма 11-метрови наказателни удари. С оглед на равностойните борби, които двата отбора си спретват в последните години, сходен процес на мача е много евентуален.

При последната среща сред ЦСКА и Локо (Пловдив) за купата - във финала през 2020 година, дуелът се реши точно по този метод, а краен победител бяха черно-белите. За последно пък " Българска войска " бе хазаин на осъществяване на дузпи преди цели 13 години, когато Пирин ликува в Борисовата градина.
 Финал преди финала: ЦСКА и Локо (Пловдив) кръстосват шпаги в най-интересния 1/4-финал за Купата
Финал преди финала: ЦСКА и Локо (Пловдив) кръстосват шпаги в най-интересния 1/4-финал за Купата

Двубоят е през днешния ден от 17:30

Вратарят на Локомотив Лукас Рейдър разкри пред клубния уебсайт тактиката си при наказателните удари. " Когато има дузпа против нашия тим, аз постоянно блъскам гредата. Може би, с цел да направя вратата по-малка за нападателя и да се опитам да го объркам малко. Предполагам това идва от времето, когато упражнявах джудо. Направих го един път и в този момент просто не преставам да го дублирам ", показа германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР