Футболистите на Светкавица (Търговище) постигнаха трета поредна победа от началото

...
Футболистите на Светкавица (Търговище) постигнаха трета поредна победа от началото
Коментари Харесай

Светкавица с трета поредна победа

Футболистите на Светкавица (Търговище) реализираха трета поредна победа от началото на пролетния дял на Трета лига – Североизточна аматьорска група. В среща от ХIХ-тия кръг „ мълниеносците “ гостуваха на „ Кубрат 2016 “ и след по-добра игра завоюваха с минималното 0:1.

Голът за успеха падна в 15-ата минута след осъществяване на ъглов удар. Тогава на първа греда Деян Димитров с глава отклони топката към вратата на домакините, вратарят Димитър Лазаров се опита да я почисти, само че в създалата се блъсканица тя попадна в краката на Динко Дерменджиев, който не пропусна да осъществя – 0:1.

До края на мача гостите бяха по-добрият тим на терена, само че и кубратчани имаха не едно и две положения за отбелязване на гол. В края два подли удара на капитана и деец в тима на Кубрат 2016 Ивелин Спасов едвам не обърнаха мача. Вратарят Тодор Тодоров за следващ път сподели майсторство и нюх – резервира вратата си „ суха “, а с това и нова победа на непознат терен и нови три точки в актива.

В идващия ХХ кръг – 23 март (събота) -15 ч. Светкавица (Търговище) приема на стадион „ Димитър Бурков “ отбора на Септември (Тервел), до момента в който „ Кубрат 2016 “ почива.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР