Футболистите на Манчестър Сити може да спечелят сериозни бонуси, ако

...
Футболистите на Манчестър Сити може да спечелят сериозни бонуси, ако
Коментари Харесай

Надъхват Манчестър Сити с бонуси за требъл


Футболистите на Манчестър Сити може да завоюват съществени бонуси, в случай че отборът завоюва требъл през сезона, твърди " Сън ".

Част от възпитаниците на Джосеп Гуардиола може да усилят банковата си сметка с по до 1 милион паунда, в случай че това стане факт.

Манчестър Сити към този момент завоюва първият трофей през сезона, откакто подвигна Купата на лигата. Тимът съвсем несъмнено ще стане и първенец в Премиър лийг, откакто безапелационно води в класирането с 18 точки пред втория Ливърпул, а до края остават малко кръгове.

Най-трудната задача за " жителите " ще е да побеждават и в Шампионската лига, само че и там за момента всичко върви по проект, като отборът е с единия крайник на 1/4-финал след триумфа с 4:0 в първия мач с Базел от 1/8-финала.

Шефовете на Манчестър Сити са взели решение да подтикват в допълнение играчите, които така и така получават съществени заплати.

Със сериозните
бонуси босовете се надяват още повече да издигнат духа в тима, който да се раздаде оптимално до края на сезона на последните два фронта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР