Футболистите на "Лудогорец" вдигнаха десетата си шампионска титла веднага след

...
Футболистите на "Лудогорец" вдигнаха десетата си шампионска титла веднага след
Коментари Харесай

Лудогорец вдигна десетата си шампионска титла

Футболистите на "Лудогорец " подвигнаха десетата си шампионска купа незабавно след мача с "Локомотив " (Пловдив). Купата бе връчена на капитаните Светослав Дяков и Козмин Моци от вицепрезидента на БФС Михаил Касабов. Повечето от играчите излязоха за награждаването със своите деца под шпалира на децата от Академията на клуба. Всички от спортно-техническия щаб бяха с елегантни костюми отпред с Дамбраускас, който беше в компанията на двамата си синове. Литовецът е седмият експерт от чужбина, който извежда "Лудогорец " до купата.

Веднага след повдигането на Купата на терена на "Хювефарма Арена " гръмнаха и няколко бутилки шампанско, а Пиерос Сотириу и Сисиньо изкъпаха щастливия Дамбраускас. Не мина и без обичайното подмятане във въздуха на треньора.

Собственикът на "Лудогорец " Георги Домусчиев разгласи, че при идването му на стадиона в Разград не си е представял, че орлите ще завоюват 10 следващи трофеи. Той разяснява и трансферната политика. Клубът към този момент си е обезпечил две нови попълнения, само че призна, че бъдещето на Кирил Десподов не е ясно, защото привличането му не зависи единствено от желанието на "Лудогорец ".

“Не съм си представял, че ще спечелим 10 следващи трофеи. Като си спомня какво представляваше този стадион, когато дойдохме. Първите две трофеи бяха доста сложни и значими. После две влизания в ШЛ, значими мачове в Европа. В последна сметка 10 следващи трофеи за нас”, сподели Домусчиев.

“Имаме двама новопривлечени игарчи, работим и по други прехвърляния. Козмин Моци е легенда на "Лудогорец " и неговото бъдеще постоянно ще е обвързвано с "Лудогорец ". Той е доста правилен човек и същински мъж. За Десподов не зависи единствено от нас, тъй че не мога да кажа нищо конкретно”, добави притежателят на разградчани.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР