Футболистите на Лудогорец Рик Джонатан и Педро Нареси дадоха съвместно

...
Футболистите на Лудогорец Рик Джонатан и Педро Нареси дадоха съвместно
Коментари Харесай

Педро Нареси и Рик Джонатан в един глас: Със сигурност ще победим в реванша

Футболистите на Лудогорец Рик Джонатан и Педро Нареси дадоха взаимно изявление пред медиите след нулевото тъждество в гостуването на Сервет в първи плейофен дуел за влизане в 1/8-финалите на шампионата Лига та конференциите.

Двамата бразилци останаха на мнение, че „ орлите “ ще вземат позитивен резултат в Разград, с цел да отстранят швейцарския си противник.

„ Беше един доста сложен мач, само че би трябвало да знаем, че беше доста значим за нас. Имаме още един мач у дома и там ще преследваме класиране. Вкъщи ще играем доста по-добре. Ще наложим нашия жанр на игра. Със сигурност ще победим на реванша в Разград. Важното е да вкараме голове. На верния път сме. Може да стигнем по-далече. Сега имаме мач у дома и би трябвало да го спечелим, тъй като българското състезание също е доста значимо. И следваме нашите цели. Чочев ще бъде доста добре признат от нас. Всички сме положително семейство. Дано донесе доста голове с него “, съобщи крилото Рик Джонатан.

„ Знаехме, че ще имаме компликации тук. Знаем какъв е нашият капацитет, когато играем у дома във втория мач. Бяхме доста интелеигентни и не поемахме непотребни опасности. Сега ни следва мач против Черно море, а по-късно ще мислим за реванша против Сервет. През първите 20 минути бяхме доста добре, по-късно те бяха по-добрият тим и може би заслужаваха повече успеха. Това е мач за класиране и си осигурихме добър резултат – 0:0. Вярваме на 100%, че в Разград ще имаме позитивен резултат и ще се класираме. Знаем каква е отговорността. Знаем, че желаеме да създадем история. Знаем, че имаме капацитета да го създадем. За това равенството е значимо. Те бяха по-добри от нас, само че ние имаме шанса да решим всичко у дома. Познаваме Чочев. Той е доста добър футболист. Той вкарва доста голове и се надявам да бъде по този начин и в Лудогорец “, показа пък полузащитникът Нареси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР