Футболистите на Левски получиха декемврийските си заплати. Те им бяха

...
Футболистите на Левски получиха декемврийските си заплати. Те им бяха
Коментари Харесай

В Левски получиха заплатите за декември

Футболистите на Левски получиха декемврийските си заплати. Те им бяха изплатени преди визитата на ФК ЦСКА 1948, оповестява " Тема спорт ". Така тимът и част от спортно-техническия щаб имат да взимат единствено по едно месечно заплащане. Не по този начин стоят нещата с треньора Станимир Стоилов.

От завръщането си на " Герена " той не получава пари - ще си ги прибере едвам когато финансовото положение е нормализирано. Ръководството на сините се надява скоро да " влезе в крайник " с заплащането на заплати.

От две седмици тече следващата акция измежду почитателите. По самодейността " Левски е безконечен " към този момент бяха събрани 450 хиляди лв.. Тоест, трикратно бе надвишена задачата на акцията, която е на месец почитателите да вкарват по 150 хиляди в касата.
 Амбициран ФК ЦСКА 1948 ще опитва да спре полетелия Левски
Амбициран ФК ЦСКА 1948 ще опитва да спре полетелия Левски

Мачът е от 15:00 часа

Парите от " Левски е безконечен " ще отиват предпочитано за покриването на задълженията, застрашаващи професионалния лиценз на тима за идващия сезон. С тях ще стартират да се заплащат и вноски към Националната организация по приходите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР