Футболистите на Хофенхайм останаха доволни от своето представяне в двубоя

...
Футболистите на Хофенхайм останаха доволни от своето представяне в двубоя
Коментари Харесай

Играчите на Хофе: Борихме се за победата до последно

Футболистите на Хофенхайм останаха удовлетворени от своето показване в дуела против Лудогорец. Треньорът Юлиан Нагелсман заложи на дълбоки запаси и куп младоци, дебютиращи за тима, само че всички те демонстрираха голямо предпочитание, а след дуела споделиха, че са играли до последно за успеха.

Много трептене, само че най-после луда наслада за Лудогорец!

"Да вкарам беше отлично. Това бе първият ми гол при мъжете. Като цяло играхме добре. С малко шанс можеше да спечелим ", съобщи голмайсторът за Хофе Филип Охс.

Дебютантът Робин Хак пък мъчно сдържаше страстите: "За мен това бе необикновено прекарване. Ще продължа да работя крепко, с цел да получа мачове и в Бундеслигата. С този млад тим се справихме доста добре. Научих доста от този мач. За успеха ни липсваше един мач. Ще запомня вечно този мач. Непременно искахме успеха, по тази причина най-после Грегор (Кобел, вратарят б.р.) излезе напред. "

Треньорът на Хофе: Всичко бе против нас, съдията свири за Лудогорец

Доволен остана и един от по-опитните Ермин Бичакчич, който получи опция да поиграе повече: "Искахме да се разделим с шампионата по добър метод и го направихме. Всеки имаше интерес да създадем добър мач. Някои се нуждаеха от игрова процедура, младоците желаеха да се покажат. Получи се. Опитахме всичко, с цел да вземем трите точки. Играхме с доста страст. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР