Футболистите на Арсенал“ и Ливърпул“ завършиха 3:3 в първия мач

...
Футболистите на Арсенал“ и Ливърпул“ завършиха 3:3 в първия мач
Коментари Харесай

Арсен Венгер след 3:3 с Ливърпул“: Такъв футбол искат хората

Футболистите на „ Арсенал “ и „ Ливърпул “ приключиха 3:3 в първия мач от 19-ия кръг на британската Висша лига. Срещата мина през забавни обрати, откакто гостите от Ливърпул стигнаха до 2:0 в 52-ата минута, само че по-късно за 5 минути - от 63-ата до 58-ата, Арсенал поведе с 3:2. Равенството бе закрепено в 71-ата минута.

В класирането първи е отборът на Манчестър Сити с 52 т пред Манчестър Юнайтед с 41 и Челси с 38. Следват Ливърпул с 35 и Арсенал с 34 т.

Арсен Венгер , мениджърът на „ Арсенал “, разяснява след мача: Точно подобен футбол желаят да виждат всички хора в Премиър лийг. Разочарован съм, че не спечелихме, само че и двата тима зарадваха почитателите с блестящо представление. Нека да отдадем дължимото на съзидателния футбол. Когато няма удари към вратите, бранителите получават похвали, само че не подобен футбол радва хората. На кого му е забавно да гледа две скучни нули на таблото. Момчетата знаеха какъв брой рисков е Ливърпул в нахлуване. През първото полувреме играчите ми действаха с прекален почит и не демонстрираха равнището си. След почивката заиграхме надалеч по-добре и показахме уменията си. Не се предадохме, макар компликациите. Играчите ми демонстрираха приказен дух и се гордея с тях. Успяхме да се съберем, само че желая играчите ми да демонстрират това равнище от първия съдийски сигнал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР