Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят

...
Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят
Коментари Харесай

Футболисти за над милиард в дербито на Манчестър

Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят в дербито на Манчестър сред Сити и Юнайтед в неделя, а двамата известни треньори Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо ще възобновят своето огромно съревнование.

"Небесносините " са водачи в класирането с 46 точки, до момента в който "червените дяволи " изостават с осем точки на второто място във Висшата лига.

Сити ще преследва своята 14-та поредна победа в шампионата в опита си да направи разлика от 11 точки на върха в шампионата. Юнайтед е в серия от 40 следващи дуела без проваляне във всички шампионати на стадион "Олд Трафорд ". Поредицата стартира през септември 2016 година. Тогава 20-кратните първенци на Англия изгубиха от Манчестър Сити с 1:2.

Градското дерби в никакъв случай не е било с толкоз огромен заряд, колкото е сега, а Гуардиола и Моуриньо придвижиха съперничството между тях от Испания в Северна Англия.

Двамата експерти имат 16 мача един против различен в тимовете, в които са работили. Победите в интерес на Гуардиола са 7, до момента в който Моуриньо е печелил 3 пъти против своя огромен конкурент, а 6 мача сред двамата са приключили наедно. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР