Футболисти на Славия и ЦСКА-София се сбиха в тунела на

...
Футболисти на Славия и ЦСКА-София се сбиха в тунела на
Коментари Харесай

Размяна на юмруци в тунела след Славия - ЦСКА-София за Купата

Футболисти на " Славия " и ЦСКА-София се сбиха в тунела на път от терена към съблекалнята след мача за Купата на България, приключил 1:0 за " алените " на стадиона в " Овча купел ".

Сцените продължиха няколко минути, сподели видеозапис от камера на " Диема Спорт ". От отбора на гостите забъркан бе Дюкенс Назон. Целият дуел бе доста нервозен, с разправии сред футболисти. След гола на Матиас Фаетон пък почитатели на " белите " счупиха седалки, с които замеряха скамейката на ЦСКА-София. Ранен бе стюард.

Преди дни двата отбора направиха 1:1 в дуел от Първа лига. 

И тогава, и през днешния ден домакините пропуснаха по-чисти положения, изключително при започване на срещата.

След близо четвърт час игра Сейни Сенянг, който след прекосяването си на " Българска войска " през лятото бе замразен и изваден за дълго от отбора, сгреши и топката доближи до Галин Иванов. Капитанът на " Славия " подаде за Мартин Сораков, който излезе самичък против Густаво Бусато, само че вратарят на " алените " избави удара му. 

В 27-ата Тобиас Хайнц пусна за Матиас Фаетон, който технично откри резултата. Секунди по-късно публиката на " белите " стартира да хвърля разнообразни предмети към аварийна пейка на ЦСКА-София и играта беше спряна за близо 5 минути. Наложи се ветеранът Георги Петков и старши треньорът Златомир Загорчич да успокоят агитката на " Славия ". 

В 37-ата отдалечен удар на Майкъл Естрада срещна гредата зад Вуцов. В ответната офанзива рисков шут на Галин Иванов беше избавен от Бусато. 

В спомагателното време на първата част удар с глава на Ерол Дост след статично състояние мина напълно покрай вратата на " алените ".

След почивката домакините проведоха осезателен напън. В 47-ата минута Галин Иванов подаде за Сораков, който стреля от придвижване, само че Бусато още веднъж се намеси уверено. В 59-ата минута нов удар с глава на Дост се отби в гредата на вратата на ЦСКА-София.  

В 86-ата Густаво Бусато напусна наложително игра и беше сменен от Димитър Евтимов. Бразилецът е под въпрос за неделния мач против " Лудогорец " на " Българска войска ".

В спомагателното време шут на младия Кристиян Стоянов срещна гредата зад Евтимов. 

ЦСКА-София удържа и е на четвъртфинал.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР