Футболисти на Лудогорец индиректно нападнаха своя старши треньор Димитър Димитрорв

...
Футболисти на Лудогорец индиректно нападнаха своя старши треньор Димитър Димитрорв
Коментари Харесай

Назрява ли скандал в „Лудогорец“?


Футболисти на Лудогорец косвено нападнаха своя старши треньор Димитър Димитрорв - Херо след загубата от Истанбул с 2:1 в Разград нощес в Лига Европа. Тя попречи на директното класиране на орлите за идната фаза и в този момент българският първенец би трябвало да гони точка при гостуването си на Хофенхайм или да се надява класиралия се Брага да вземе нещо в Истанбул.

Херо отнесе рецензии поради отбранителната си тактичност преди почивката и поради това, че още веднъж остави Кешерю запаса. Румънският нападател влезе след почивката и бе в основата на подема на орлите, който докара единствено до понижаване на резултата. Кешерю към този момент съобщи, че не е удовлетворен от статута си на запаса и в случай че нещата не престават по този начин, ще напусне клуба, а се приказва, че оферта към него към този момент има от турския Кайзери.

Бившият капитан Светослав Дяков също не бе титуляр и се усеща подценен. Един мач играя, един - почивам. Tова не ми харесва, съобщи в диалог за " Нова телевизия " Дяков, който изгледа мача от пейката. В последна сметка решението е на старши треньора. Надявам се Лудогорец да продължи да разчита на мен, въпреки и от време на време да играя за втория тим. И въпреки всичко се усещам обезверен и не съм решил какво ще е бъдещето ми, сподели 33-годишният футболист.

Голмайсторът Марселиньо пък насочи индиректни рецензии към тактиката на старши треньора и съобщи, че даже против ПСЖ тимът не е играл с мисъл за отбрана, както против Истанбул. Загубихме мача през първото полувреме. Играхме доста зле, чакахме другия тим. Това не е нашият жанр. Имахме доста почит към противника. Те са мощен тим, с технични футболисти и по тази причина стана доста неприятно през първото полувреме. През второто заиграхме както постоянно - пресирахме и без да чакаме противника. Стана различен мач. Но най-после резултатът бе неприятен за нас. Искахме да се класираме през днешния ден, само че нямахме късмет, сподели бразилецът.

Ние постоянно играем напред, с мисъл за победа. Никога не сме играли откъм гърба и да чакаме на контраофанзива. Дори и против ПСЖ не играхме по този начин. Когато играем атакуващо, мачът е различен - противникът има боязън и почит. Пресирахме доста през второто полувреме и те не съумяха да играят. Мисля, че в случай че бяхме почнали по този начин мача, резултатът щеше да е различен, добави Марселиньо, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР