Футболистът на Ювентус Пол Погба е бил заплашван от организирана

...
Футболистът на Ювентус Пол Погба е бил заплашван от организирана
Коментари Харесай

Пол Погба е бил изнудван от гангстери?

Футболистът на Ювентус Пол Погба е бил заплашван от проведена група от хора, които се пробват да го изнудват. Полицията във Франция е почнала следствие по изказванията на играча, осведоми организация AFP.

Новината идва, откакто братът на звездата на Ювентус съобщи, че възнамерява да направи " огромни разкрития ", които да накарат почитатели и съотборници да го погледнат в друга светлина.

Матиас Погба разгласи още посредством обществените мрежи да разкрие " доста значими неща " за суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, както и въпроси за " честността " във връзка с сътрудника на Погба Рафаела Пимента.

В изказване юристите, майката и сътрудникът на Пол Погба оповестиха: „ Последните изказвания на Матиас Погба в обществените мрежи не са изненада. Те идват след закани и опити за изнудване от проведена група против Пол Погба. Компетентните органи в Италия и Франция бяха осведомени преди месец и няма да вършим повече мнения по отношение на следствието. "

В момента Пол Погба е отвън терените поради травма, само че се чака скоро да се завърне и да бъде част от френския народен тим на Световното състезание в Катар тази зима. Преди да се причисли още веднъж към Ювентус той носи екипа на Манчестър Юнайтед.

" Вярвам, че френската, италианската и британската общност, почитателите на брат ми и още повече – френският народен тим, Ювентус, съотборниците му и неговите спонсори, заслужават да знаят избрани неща, с цел да вземат осведомено решение, дали заслужава възхищението, уважението и любовта на обществото ", показа братът на Погба в обществените мрежи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР