Футболистът на ЦСКА Георги Йомов коментира поредната загуба на "червените"

...
Футболистът на ЦСКА Георги Йомов коментира поредната загуба на "червените"
Коментари Харесай

Йомов се оправда с тежките условия в Норвегия

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов разяснява следващата загуба на "червените " в Лигата на конференциите. Тимът на Стойчо Младенов загуби с 0:2 в Норвегия от Бодьо/Глимт.

"Трудно се адаптирахме към терена. Може би и неприятните условия. Не се справихме по най-хубавия метод, само че мислим положително и продължаваме към задачите ни ", съобщи Йомов.

"Не знам какво да ти кажа. Трудно може да се свикне с този терен, не става за едно полувреме. Това е повода съгласно мен - не сме приспособени към тези условия за игра. "

"Смяната е треньорско решение, аз нямам право нито да разясня, нито да се дразня. Щом треньорът е решил по този начин, значи той взима решенията. "

"Не считам, че има терзание, просто по този начин се развиват мачовете. Никой не желае да губим. Футбол е - по-добрият печели. Ще обсъдим нещата през идните дни и ще се активизираме оптимално за Лудогорец. Трябва ни наложителна победа. "

"Всеки мач би трябвало да се играе по един и същи метод, няма бонуси. Влизаме, както влизаме постоянно ", приключи Йомов за оставащия европейски мач с Рома.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР