Футболистът на Славия - Дарко Тасевски бе специален гост в

...
Футболистът на Славия - Дарко Тасевски бе специален гост в
Коментари Харесай

Дарко Тасевски: ЦСКА има нещо общо с Казанската афера

Футболистът на Славия - Дарко Тасевски бе специфичен посетител в студиото на сътрудниците от " Спортал ", в което приказва за т.нар " Казанска спекулация ", прекосяването си в Славия и очакванията му да приключи кариерата си в обичания Левски.
 Феновете на Славия не не помниха Чавдар Цветков
Феновете на Славия не не помниха Чавдар Цветков

С екипа на Славия има 255 мача и 104 гола

Помня добре всичко. Беше доста необичайно. Веднага след мача с Виляреал в Лига Европа ни споделиха, че четиримата ще бъдем трансферирани в Рубин. Ставаше дума за галактически числа, милионни контракти. Естествено, това ни хареса, още повече, че бяхме млади футболисти. Заминахме за Русия, с нас беше и Константин Баждеков. Аз разбирам малко съветски и още на летището усетих, че нещо не е наред. Посрещачите не приличаха на чиновници от футболен клуб, а на мутри. Закараха ни да създадем някакви проучвания в една крайпътна клиника, което още повече ме накара да си мисля, че всичко е машинация. Оставиха ни в хотела и последователно разбрахме истината. Нито някой ни потърси повече, нито нищо. Върнахме се в София два часа, откакто беше свършило дербито с ЦСКА. Разбрахме, че сме паднали и се ядосах доста. Дали аферата има общо с мача с ЦСКА? Според мен има, несъмнено. Със сигурност ", сподели Тасевски в " От дузпа в тъч ".
 Дарко Тасевски: Обстановката в Славия е необикновена за мен, има доста млади момчета
Дарко Тасевски: Обстановката в Славия е необикновена за мен, има доста млади момчета

" Нямаше алтернатива да се върна в Левски ", съобщи македонецът

" Дойдох в Славия след диалог с Георги Петков. Честитихме си празниците към Нова година и около другото стана дума за възможен мой трансфер в Славия. Казах, че бих бил склонен, а по-късно доста бързо се разбрах с Венци Стефанов. Попаднах в отлична конюнктура, задачата пред Славия ще бъде класиране за европейските шампионати. Клубът залага на млади момчета, което е доста добре, те са бъдещето на българския футбол. Мога да отлича Радослав Кирилов, който може да бъде потребен за националния тим, и Янис Карабельов. Не е инцидентно, че Славия реализира толкоз прехвърляния на млади играчи зад граница ", добави 34-годишният халф, който призна, че неговият футболен кумир е Зинедин Зидан.

" Дали бих се завърнал в Левски? В момента съм се концентрирал напълно върху Славия, аз съм експерт и желая да дам всичко от себе си за триумфа на тима. Разбира се, не укривам, че в случай че един ден получа позвъняване от " Герена ", бих приел такова предложение. Ще е хубаво да завърша кариерата си в Левски. Спечелената купа на България със синия тим е най-хубавият спомен от кариерата ми. Много хора приказват за този мой тандем, да го назовем, с Гара Дембеле, само че на мен по-скъпи са ми спомените с шампионския отбор - аз, Гошо Петков, Георги Христов, Зе Соарес, Жоазиньо, Сърмов, Гаджев, Йовов, Гонзо... Хубави времена. В момента обаче съм се концентрирал напълно върху Славия ", сподели още Дарко пред сътрудниците от " Спортал ".
 Дарко Тасевски: Надявам се Левски да завоюва купата, само че със Славия излизаме за победа
Дарко Тасевски: Надявам се Левски да завоюва купата, само че със Славия излизаме за победа

" Желанието ми беше да играя на " Герена ", само че не се получи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР