Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос може да загуби титулярното

...
Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос може да загуби титулярното
Коментари Харесай

AS: Кроос вече не е основна фигура в съблекалнята на Реал

Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос може да загуби титулярното си място през този сезон, написа "AS ". Изненадващо за доста беше оставянето му на скамейката за дуела с Манчестър Сити от 1/8-финалите в Шампионската лига.

"Белите " изгубиха с 1:2 след късен поврат на "Сантиаго Бернабеу ". Камерите уловиха диалог сред немския халф и мениджъра на "гражданите " Пеп Гуардиола.

"Когато не те видях измежду 11-те, не можеш да допускам ", споделил Пеп на немския халф.

Кроос напусна Байерн през 2014 година, единствено година след идването на Гуардиола. През сегашния сезон германецът е играл с 400 минути по-малко от Каземиро. В същото време Кроос е футболистът с най-хубав % при подаванията в Ла Лига - 94%.

В предпазен проект обаче не е толкоз ефикасен. След предишния пагубен сезон за "кралете " полузащитникът беше измежду огромните виновници съгласно почитателите. Цели 64% от последователите на Реал Мадрид тогава смятаха, че той би трябвало да си тръгне, написа още "AS ". Въпреки това той удължи контракта си с мадридчани до 2023 година.

Според специалсистите Кроос би трябвало даподобри представянето си, тъй като в последните два сезона е изгубил от въздействието си в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР