Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар заяви, че се извинява

...
Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар заяви, че се извинява
Коментари Харесай

Азар се извини на феновете на "Реал" Мадрид: Сезонът не е приключил

Футболистът на " Реал " Мадрид Еден Азар съобщи, че се извинява на почитателите на своя отбор за държанието си след отпадането на полуфинала в Шампионската лига от " Челси " в сряда.

Камерите изловиха белгиецът да се смее дружно с някогашния си съотборник Курт Зума и вратаря на " сините " от Лондон Едуард Менди. Това раздразни последователите, които обявиха, че не отива на футболист, чийто тим одеве е изнемощял от най-силния европейски клубен шампионат, да се забавлява по този метод.

" Съжалявам. Прочетох доста отзиви за мен. Нямах желание да наскърбявам почитателите на " Реал " Мадрид. Винаги съм мечтал да играя за " Реал " Мадрид и пристигнах тук, с цел да спечелвам. Сезонът не е завършил и дружно би трябвало да се борим за купата в Ла Лига ", написа Азар в обществените мрежи.

" Реал ", " Барселона " и " Атлетико " Мадрид към момента повеждам люта борба за купата в Испания. " Дюшекчиите " са водачи със 75 точки, а другите два гранда имат по 74. " Севиля " също към момента има шансове и е със 70 точки. До края на шампионата остават 4 кръга.

Еден Азар дойде на " Сантяго Бернабеу " точно от " Челси " през лятото на 2019 година Той обаче не съумя да се наложи в състава, макар впечатляващата сума, платена за него - 146 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР