Футболистът на Пирин Илкер Будинов остана доволен от победата с

...
Футболистът на Пирин Илкер Будинов остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Илкер Будинов: Изненадващата победа срещу Лудогорец ни даде доста добър тласък

Футболистът на Пирин Илкер Будинов остана удовлетворен от успеха с 2:0 против Хебър. Той съобщи, че " орлетата " изцяло са заслужили трите точки, а триумфът над Лудогорец преди седмица е дал спомагателен подтик на тима за днешния дуел.

" Изиграхме много добър мач против директен съперник в борбата за оцеляване. Напълно заслужавахме да победим. През първото полувреме единствено голът ни липсваше. През втората част намалихме оборотите, само че успяхме да вкараме два гола и да се поздравим с триумфа. 
 Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането
Изненадващата победа против Лудогорец ни даде много добър подтик. Леко-полеко хората се завръщат на стадиона и се радват. Трябва да затвърдим всичко това в идващия мач против Ботев (Враца). Няма какво да губим от мача с Ботев (Враца). Удобен противник за нас и мисля, че ще излезем крайни спечелили.
 Янев: Очаквахме първия гол да ги пречупи, най-трудно ми е против Владо Манчев Янев: Очаквахме първия гол да ги пречупи, най-трудно ми е против Владо Манчев
Благодаря на Ицо Янев и ръководителите. Въпреки обстановката, те не вкараха напрежение в съблекалнята. Не бяхме затормозени от това, че нещата не вървяха добре. Благодаря на почитателите и се надявам с всеки идващ мач да стават от ден на ден ", съобщи Будинов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР