Футболистът на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков публикува емоционално съобщение в

...
Футболистът на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков публикува емоционално съобщение в
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Футболът, заедно със семейството и близките ми, е моят живот

Футболистът на Пирин (Благоевград) Светослав Дяков разгласява прочувствено известие в обществените мрежи в навечерието на последния си дуел в професионалния футбол.

Тази вечер от 19.15 часа юношата на " орлетата " ще си вземе " довиждане " с футбола в дуела против Ботев (Враца), който ще бъде и финален за благоевградчани през сегашния сезон.

В прочувствената си изповед Дяков благодари на всички тимове, за които е играл и добави, че в кариерата си на футболист постоянно е давал, каквото може и в никакъв случай не се е пестил.

" Като дете обичах, обожавах футбола! Футбола в най-чистата му форма, страстите, пристрастеността, борбата за победа, отдадеността, това да си екипен състезател. Винаги съм мечтал за страсти, победи и купи, в никакъв случай за материални или финансови неща. Сега не съм дете. Всичко останало е същото. Аз взех своето като футболист, дадох каквото можах, не съм се пестил. Душата ми е чиста. Благодаря на Пирин (Благоевград) ( над 120 мача ), Локомотив Сф ( 85 мача и 2 гола), Лудогорец ( 354 мача и 11 гола) и националния тим на България ( 36 мача) за дадения късмет да върша това, което обичам. Пътят ми на професионален футболист ще свърши довечера от там, където стартира пътуването. Футбола, дружно със фамилията и околните ми, е моят живот ", написа някогашният капитан на националния тим.

Безспорно най-големите триумфи в кариерата на Дяков пристигнаха като футболист на Лудогорец, където за 10 години той стана на 10 пъти първенец на България, завоюва на два пъти Купата на страната и на четири пъти Суперкупата на България.

Освен за Светослав Дяков мачът против Ботев (Враца) ще бъде финален в кариерата и за още един младеж на Пирин (Благоевград) - Станислав Манолев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР