Футболистът на Манчестър Сити Рахим Стърлинг постигна победа на... модния

...
Футболистът на Манчестър Сити Рахим Стърлинг постигна победа на... модния
Коментари Харесай

Стърлинг разпродаде колекцията си обувки за 8 минути

Футболистът на " Манчестър Сити " Рахим Стърлинг реализира победа на... стилния терен. След като оказа помощ на " жителите " да отстранят " Реал " Мадрид и да се класират за четвъртфинал в Шампионската лига, той съумя да продаде първата си сбирка обувки. При това единствено за 8 минути!

Точно толкоз бяха нужни на почитателите на играча на " жителите " и на модерните обувки, с цел да разграбят всичките бройки от четирите модела, зад чийто дизайн стои Стърлинг.
View this post on Instagram
In my suitcase for Lisbon @clarksoriginals x @bape_us #Wallabee. Available now.

A post shared by Raheem Sterling x (@sterling7) on Aug 8, 2020 at 5:49am PDT

Футболистът работи с компания, която се занимава с дизайн и произвеждане на обувки от 70 години. Избрал я е защото обичаните му модели са точно на тази марка.

Четирите модела са в съвременен милитъри десен. Два от тях имат пъстър акцент - в блестящо синьо и розово. Другите два са в неутрални цветове и щампи.

Снимка: Instagram

Много фенове на Стърлинг и модерните обувки използваха обществените мрежи, с цел да се оплачат, не са могли да си набират от новите модели.

Футболистът обаче ще би трябвало да остави зад тила си модата най-малко до края на месеца. " Манчестър Сити " ще се реалокира в Португалия, където ще се играят мачовете от Шампионска лига. " Гражданите " ще се изправят против " Олимпик " Лион на 15 август. Мача може да гледате директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР