Футболистът на Интер Марсело Брозович въведе нов метод за възспиране

...
Футболистът на Интер Марсело Брозович въведе нов метод за възспиране
Коментари Харесай

Модата "Крокодил" завладява футболните терени

Футболистът на " Интер " Марсело Брозович вкара нов способ за възспиране на гол от директен свободен удар. Действията му са доста обикновени - ляга зад стената и се явява второ затруднение за противника, който е решил да стреля по земя.

Стори го за пръв път в мача против " Барселона " в Шампионската лига. Тогава хърватинът избави сигурен гол, заставайки зад тила на своите съотборници. Самият Брозович повтори осъществяването и против " Лацио " в Серия " А ". Тогава обаче топката профуча настрана, само че Брозович остана легнал на терена.

Халфът на " нерадзурите " съобщи, че кръщава новата техника на терена " крокодил ". Стигна се до това самичък да се майтапи със себе си и пусна в обществените мрежи фотография, на която е облечен като крокодил.

Оказва се, че манията " Крокодил " обзема и неговите сътрудници по футболните терени на Италия. По време на мача " Лацио " - СПАЛ в 22-та минута Чиро Имобиле употребява същите дейности, само че топката по този начин и не стигна до него. Остава да забележим кои ще бъдат идващите почитатели на манията " Крокодил ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР