Футболистът на Интер Алесандро Бастони отпадна от състава на националния

...
Футболистът на Интер Алесандро Бастони отпадна от състава на националния
Коментари Харесай

Алесандро Бастони отпадна от състава на Италия за финалите в Лигата на нациите

Футболистът на Интер Алесандро Бастони отпадна от състава на националния тим на Италия поради заболяване, оповестиха от локалната федерация.

Според информациите Бастони е с висока температура, която ще му попречи да пътува за Нидерландия, където италианците ще вземат присъединяване във финалите на Лигата на нациите.

" След като пропусна тренировката денем, Алесандро Бастони няма да замине със съотборниците си поради заболяване, което ще му попречи да играе в идващите мачове ", оповестиха от федерацията.

Мястото на Бастони в националния отбор ще бъде заето от бранителя на Торино Алесандро Буонджорно, за който това е втора повиквателна за представителния отбор на " Скуадра Адзура ". 24-годишният централен защитник бе в състава и през месец март за старта на квалификациите за Евро 2024, само че тогава не съумя да запише дебют в дуелите против Англия и Малта.

Буонджорно ще се причисли към своите съотборници непосредствено в Енсхеде, където в четвъртък вечер (15 юни) италианците се изправят против Испания в полуфинален двубой от Лигата на нациите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР