Футболистът на четвъртодивизионния Торнадо Безден - Калоян Караджинов, поднесе своите

...
Футболистът на четвъртодивизионния Торнадо Безден - Калоян Караджинов, поднесе своите
Коментари Харесай

Калоян Караджинов: Извинявам се на сина на съдията, но не и на него

Футболистът на четвъртодивизионния " Торнадо " Безден - Калоян Караджинов, сервира своите откровени извинения на сина на съдията Васил Цоклинов, който атакува по време на срещата с " Костинброд ".

Мачът беше преустановен в 20-ата минута, откакто Караджинов потърси пояснение от рефера, а по-късно съотборниците му го подгониха отвън стадион " Бенковски ". Кадрите бяха оповестени и от авторитетното английско издание " Скай Спортс ".

Колкото до самият Цоклинов, Караджинов съобщи, че няма по какъв начин да му се извини, че е послушал представители на домакините да извика кола за спешна помощ по време на пандемия от ковид.

" Извинявай " е дребна дума за детето му. Но на него, за това, дето му споделят да звъни на коли за спешна помощ... Отидох след мача да му се извиня, разбрах, че съм направил неточност, само че той към този момент беше извикал полиция, кола за спешна помощ... Полиция добре, дано да пристигна. Може нещо да си мисли, че още ще го удрям. Но кола за спешна помощ да вика... това не го разбирам. ", описа Караджинов, който през 2005 и 2006 година игра и за националния тим.

" Съжалявам, само че за това, което направи, няма да му се извиня - че послуша хората от " Костинброд " и извика кола за спешна помощ в случай, че е пандемия. Хора, които в действителност имат потребност от коли за спешна помощ, може да не отиде. А той... с два пръста съм го закачил и извика кола за спешна помощ и станаха такива патардии... ", добави футболистът.
Снимка: bTV
Караджинов получи наказване от 2 години отвън терените след случая. Санкцията той счита за вярна.

" Аз съм грешникът, аз съм отговорен за това нещо. Извиних се на моите съотборници, на президента. Наистина скърбя. Според мен наказването е напълно обикновено. Приемам го. Със сигурност нямаше да отвръщам по този начин, само че и сигурно нямаше да играя повече футбол като виждам по какъв начин сме ощетявани и по какъв начин се вършат нещата. ", съобщи Караджинов.

Той не скри, че е бил отчаян от държанието на рефера в изиграните 20 минути и сподели, че Цоклинов е слушал директиви по какъв начин да прави работата си от " хора от " Костинброд ".

" Наистина не бях прав. Съжалявам. Всичко това си има предистория. До тази обстановка се стигна след няколко поредни дейности на съдията. От началото на мача и след това след мача той слушаше хората от " Костинброд " какво му споделят да прави. Започна мачът, до 20-ата минута имахме 4 жълти картона, в това число и аз един. До въпросната обстановка се стига, откакто техен футболист прави много по-грубо нарушаване от нашите, при които ни дадоха жълти картони. Аз отидох да го попитам за какво не дава картони и на техен футболист. Той ми отвърна " Сега ще те изгоня ", вади ми втори жълт картон в 20-ата минута. Аз си изпуснах нервите, за което в действителност скърбя. Не съм прав. Опитах се да го ударя два пъти. Единия път го закачих напълно леко с пръстите. След като свири завършек на мача, продължи да слуша хората от " Костинброд ", които са му споделили да звъни на 112 и да вика кола за спешна помощ. При състояние, че то не е удар дори... Да, не съм прав, пробвах се да го ударя, само че не можах. Викат и кола за спешна помощ, в случай, че има хора, които имат потребност от кола за спешна помощ и чакат с часове да им се помогне... Идва кола за спешна помощ, идва полиция... Писаници... ", добави Караджинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР