Футболистът на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан обра наградите за месец

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан обра наградите за месец
Коментари Харесай

Бароан обра три награди - стана играч на месец октомври

Футболистът на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан обра премиите за месец октомври от обичайна анкета на пресклуб „ България “.
Прочетете още
Нападателят ни бе определен за състезател на 12-ти и 15-ти кръг от Ефбет Лига, както и състезател на месец октомври.

Бароан завоюва 7 гласа от треньорите в Ефбет Лига в анкетата на пресклуб България за 12-ти кръг и 8 в тази за 15-и кръг от родния шампионат.

При гласуването за състезател на месец октомври, французинът спечeли премията с цели 14 гласа откакто означи хеттрик във вратата на Берое в „ Битката за Тракия “ на стадион „ Христо Ботев “, разписа се на два пъти и асистира за други 2 попадения при успеха на „ канарчетата “ с 6:0 над столичния Локомотив.

Бароан излезе и първи при голмайсторите в Първа Лига с 8 попадения.

ПФК Ботев поздравява своя нападател и му желае доста бъдещи триумфи в „ жълто-черно “, написаха от Ботев.

“Да отбележиш гол на Левски е удивително, само че това не е първото ми попадение против този клуб. Отбелязах им първо в “Коматево ”, когато играехме там, само че в този момент в действителност беше нещо вдъхновяващо да вкарам втори гол на Левски. Чувството беше необикновено, още повече, че в началото не беше зачетен. Ивелин Попов способства доста за тима и моето развиване - както в съблекалнята, по този начин и на терена. Той е играл и за други тимове, има опит. Това, с което способства, е подобряването на играта на тима, а и персонално моята ”, съобщи Бароан при награждаването.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР