Футболистът на Байерн (Мюнхен) Ерик Максим Чупо-Мотинг днес се появи

...
Футболистът на Байерн (Мюнхен) Ерик Максим Чупо-Мотинг днес се появи
Коментари Харесай

Чупо-Мотинг поднови индивидуални тренировки

Футболистът на Байерн (Мюнхен) Ерик Максим Чупо-Мотинг през днешния ден се появи на подготвителното игрище на клуба и възобнови самостоятелни тренировки. Нападателят бе контузен и пропусна последните пет мача на баварците в Бундеслигата поради проблеми с коляното.

Все още обаче не е ясно дали Чупо-Мотинг ще бъде подготвен за игра в идния мач от Бундеслигата против Шалке 04. Съвсем неотдавна треньорът Томас Тухел съобщи на конференцията преди мача с Вердер (Бремен): " Струва ми се, че е въпрос на дни той да се върне в тренировките на тима. Надявам се, че ще остане по този начин ”.

Предстои да се разбере дали нападателят ще може да усили в допълнение натоварването си през седмицата и вероятно да се трансформира в алтернатива за състава за мача с Шалке в събота. За момента обаче Чупо-Мотинг надали ще бъде подготвен за титуляр и е по-вероятно в случай че попадне в състава да бъде на пейката.

Освен камерунския нападател, самостоятелни занимания възобновиха лекуващите контузии Люка Ернандес, Дайо Упамекано и Пол Ванер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР