Футболистът на Барселона - Жорди Алба, няма никакво намерение да

...
Футболистът на Барселона - Жорди Алба, няма никакво намерение да
Коментари Харесай

Барселона опитва да разкара един от капитаните си, иска да си спести 38 милиона

Футболистът на Барселона - Жорди Алба, няма никакво желание да напуща клуба през лятото, въпреки че загуби титулярното си място и се чака да бъде заставен да си тръгне, твърди Sport.

Левият бек, който този месец ще навърши 34 години, има договор за още един сезон и възнамерява да го извърши. Проблемът на управлението обаче е, че Алба ще би трябвало да получи 38 милиона евро от клуба единствено през въпросната последваща акция. Тук са включени заплатата му, разнообразни бонуси и отсрочено заплащане от интервала на пандемията, когато състезателите се бяха контракти с шефовете да вземат сумите си на по-късен стадий до края на контрактите си.

Тъй като договорът му наближава своя край, каталунците ще са принудени да са му се издължили напълно към 30 юни 2024-а година.

Алба все по-често е оставян на аварийна пейка за сметка на Алехандро Балде, като индикативен за това е фактът, че има единствено 68 минути игра общо в последните шест мача на Барса. Още преди началото на сезонастарши треньорът Шави Ернандес изиска да се раздели с ветерана, само че той не се съгласи да си тръгне.

❗Barça will have to pay Jordi Alba €38m the following season, including salary and deferred salary. Barça want to put pressure on him to leave the club, either on loan or a permanent transfer.


— Barça Universal (@BarcaUniversal)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР